Србија

Ужас! Медији преносе: КОД ВЕЉЕ НЕВОЉЕ НАЂЕНА ЉУДСКА КОСТ! Сумња се да је…

Код Вељка Беливука, који је ухапшен са Марком Миљковићем и 15 припадника најјаче организоване криминалне групе, како “Експрес” ексклузивно сазнаје полиција је приликом претреса пронашла људску кост.

“Људска кост је код Беливука пронађена личним претресом, и одмах је послата на вештачење, а резултати се чекају. За сада нико не може ништа унапред да претпоставља, али смо прилично уверени да нађена кост има везе са неким од извршених кривичних дела за која се Беливукова криминална група везује, каже за “Експрес” извор из МУП Србије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он наводи и да је полиција дошла и до одређених сазнања да су тела појединих жртава злодела Беливука и његове смртоносне екипе закопана на њивама поред Ибарске магистрале.

“Тачна локација још није позната. Чекају се саслушања свих осумњичених, одређена вештачења, и праћење трагова кретања како би се дошло до тачне локације, на којој би могло да се изврши ископавање тела. Није искључена ни могућност да неко од ухапшених проговори и открије локацију закопавања жртава”, каже наш извор.

Он наводи и да је Беливуков аутомобил “смарт”, послат на вештачење, као и да се од тог вештачења очекује пуно у смислу прикупљања материјалних доказа.

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер/Експрес