Србија

ЦЕЛА СРБИЈА ГЛЕДА У НЕВЕРИЦИ: Погледајте шта ради такмичар у Слагалици (ВИДЕО)

Квиз Слагалица с времена на време изнедри праве зналце о чијим партијама се прича. Поред тога, неретко се изнедри и вирал – а већ неко време су најпопуларнији они у којима такмичари „ломе“ тастере.

Један од такмичара који је прошле године побрао све симпатије Слагалици је свакако Давид Галиот. Својом жељом да дође до прилике да први одговара на питања у игри Ко зна, зна, притискањем тастера, одушевљавао је гледаоце. А у жару борбе, није примећивао да „испада“ из кадра.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Одмах је завршио на Јутјубу, а снимак је за кратко време прешао 350.000 прегледа.

Недавно је још један такмичар насмејао људе управо помахниталим притискањем тастера, али не треба заборавити ко је, према наслову на Јутјубу, шампион Слагалице у ломљењу тастера.

– Искрено се надам да ће доћи до промене правила у квизу ТВ Слагалица, јер је заиста бесмислено да у било ком квизу знања брзина притискања тастера односно миша прави превагу – рекао је Давид својевремено за медије.

Да ствар буде смешнија, Давид је на почетку једне од емисија рекао: „Ако будем био добар с мишем, мислим да могу да се извучем“. Па, био је добар у квизу али не по тај несрећни миш због којег је и месецима касније хит на друштвеним мрежама.

Извор: Блиц