Србија

МАРИНИКА ТЕПИЋ ЗАТРЕСЛА СРБИЈУ: Мали и БИА подвалили папире Вучићу, ОВО СЕ ДЕШАВА

„Синиша Мали и БИА подвалили Вучићу фалсификате о Ђиласу. Лакоми Вучић увек жедан туђе крви лако се навуче. Мали је хтео да се опере пошто му у дану пласирања Маурицијуса хапсе ‘царинску мафију'“, истакла је потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић.

Данима су режимским медији медији били пуни писања о наводним тајним рачунима Драгана Ђиласа, лидера Странке слободе и правде, на Маурицијусу, у Дојче банци, за коју се касније испоставило да од 2018. године не води рачуне клијената.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Међутим, као да су режимски медији и они који су им те фалсификоване податке, како је рекао Ђилас, послали превидели ту чињеницу, па су писали о рачунима председника Странке слободе и правде у Дојче банци из децембра 2020. године. То је, наравно, изазвало ерупцију подсмеха на друштвеним мрежама, после чега је почело „прање“ и извлачење оних који су ту аферу исфабриковали.

Да поменути подаци не одговарају истини, истакао је Драган Ђилас, који је навео да „рачуни на Маурицијусу не постоје, да не постоји поменута банка“, да би данас истакао да ће поднети кривичне пријаве против Синише Малог, Александра Вучића, Милорада Вучелића и осталих.

Писање „Новости“ данас је демантовала Дојче банка, која је истакла да од 2018. године не води рачуне клијената, после чега се огласила Мариника Тепић, која је раскринкала целу причу режимских медија.

Дојче банка: Од краја 2018. на Маурицијусу не водимо рачуне клијената

– Синиша Мали и БИА подвалили Вучићу фалсификате о Ђиласу! Лакоми Вучић увек жедан туже крви лако се навуче. Мали је хтео да се опере, пошто му у дану пласирања Маурицијуса хапсе „царинску мафију“. Јер ко је шеф Царини у Министарству финансија? Па Синиша Мали! Лако је – навела је Мариника Тепић.

Извор: Директно