Србија

ДРУГАРИЦА ТАКМИЧАРА ЗВЕЗДА ГРАНДА ОТКРИЛА: Момир је извршио самоубиство, ево шта се десило

Сви детаљи трагедије!

Крстиња Тодоровић, такмичарка „Звезда Гранда“ и трагично преминули певач Момир Луковац (24) заједно су ишли у музичку школу, такмичили се у музичком шоу-програму, годинама су били блиски.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Она се сада огласила поводом смрти Момира, и открила шта се догодило прошле ноћи у Црној Гори.

– То се десило синоћ касно, та вест нас је затекла око 9 сати увече, али с обзиром на то да је истрага још у току, ми као његове колеге и пријатељи не бисмо смели да приђемо тамо због ситуације са короном, чак се ни саучешће неће примати. Нико не зна шта би њега могло да наведе на самоубиство он је био сасвим нормалан, и у комуникацији и са момцима са којима је јуче био. Цео живот је у музици, ведрог духа и расположења. Чак је припремао песму за себе за један фестивал, није уопште било назнаке да би то могло да се деси – почела је Крстиња.

Певачица истиче да ништа није указивално на трагедију, да је Момир био весео и нормалан момак, а да је јуче, у уторак 20. априла, био у студију где је снимао песму.

– Ја сам звала хитну да проверим да ли се то заиста десило, и добила сам информацију да се упуцао пиштољем. Кажу да је истрага у току, да се убио у том стану где је живео са том девојком. Ништа се званично не зна од детаља, људи нагађају – рекла је Крстиња.

– Ко зна шта је њега у суштини натерало на то, ко би дигао руку на себе без неког јаког разлога? Био је добар друг, добар човек, јако весео, кад сте са њим у друштву то је била само шала, то је било весеље, притом талентован момак пред којим је била каријера, све је имао, чак је имао проблем са килажом па је смршао и почео да брине о себи, причао је да ће догодине поново на Гранд… Сад је за све касно… – испричала је певачица.

– Моје колеге кажу, које су баш са њим биле јуче у студију код нашег пријатеља, где је снимао песму, да није било назнака да то може да се деси. Кажу, „Ми смо снимали песму, припремали се, он се човек тестирао“, рекла је она,

– Из студија су рекли да је био сасвим нормалног расположења, нису могли да наслуте овако нешто, што се десило неколико сати касније – рекла је Тодоровићева.

Извор: Курир/srbijadanas.com