Србија

УБИЈАЛИ СУ ДРУГОВЕ И КУМОВЕ: Вулин о клану Беливук-Миљковић – Никада неће изаћи из затвора! Ево шта следи!

МИНИСТАР унутрашњих послова Србије Александар Вулин гостовао је вечерас у Националном дневнику телевизије Пинк и говорио о злочинима криминалног клана Беливук и Миљковић.

Он је рекао да чланови клана Беливук-Миљковић никада неће изаћи из затвора, као и да је свако ко их је познавао, могао да заврши у машини за млевење меса.

Вулин је рекао да фотографије жртава овог клана, које су раније приказане њиховим породицама, су објављене у јавности и да то већ неколико дана смета Драгану Ђиласу и његовим медијима.

– Прво, то је лицемерно. Ја ћу вас подсетити, да одмах после 5. октобра 2000. године, прво што се приказивало на телевизији су крваве патике Ивана Стамболића, снимак његове главе са све метком и то се стало приказивало. То никоме није сметало. У акцији Сабља су стално били приказивани крвави лешеви Шиптара и Кума. То никоме није представљало проблем. Ја сам, те ноћи, када смо објавили те фотографије рекао да сутра неће бити важно шта су радили Беливук и Миљковић, већ ко је објавио те фотографије. Није важно да ли је то тачно, да ли су се ова зверства десила, него ко је објавио фотографије. Да ли је важнија истина или ко је објавио истину? – каже Вулин.

Вулин додаје и да се ради о убицама, навијачима Партизана, који су убијали друге навијаче овог фудбалског клуба.

– Ми смо месецима, од дана разбијања клана Беливук-Миљковић, трпели нападе, да је то обрачун с навијачима Партизана… Ове убице, то су навијачи Партизана, као и већина жртава која је умрла у страшним мукама. Какве то везе има онда са навијачима? Убијају једни друге. Ми смо трпели месецима сталне нападе и покушаје да се ми повежемо с овом криминалном бандом. Па чекајте, ми смо их похапсили, они никада неће изаћи из затвора. Сад смо ми повезани с тим. Сачекали смо да се све уради по закону. По закону, ми ништа нисмо смели да објавимо од овога или учинимо јавно, до момента када је то предочено окривљенима и оштећенима, односно породицама жртава. Када се то десило, ми смо били слободни пред законом да то и покажемо. То је прво постало доказ, па тек онда може да се користи и да се објављује, иначе не би било доказ. Ми смо поштовали закон и баш зато смо трпели најстрашније нападе свих ових месеци – говори Вулин.

Они су убијали своје другове и људе који су им крстили децу!

После признања да су криминалци Веље Невоље, због хапшења свог вође, скандирали на стадиону, Ђиласов портал отворено стаје на њихову страну. Вулин каже да му је јако тешко то да разуме.

– Видим да се то десило, али тешко је то разумети. То су убице, зликовци, људи који су мучили главе… Певате: „Вратиће се невоља“ или како год да се зова та идиотска песма. Добар део тих људи који су на трибини, а познавали су Беливука и Миљковића, могао је да буде у машини за млевење меса. Они су убијали своје другове, кумове, људе који су им крстили децу… Србија је безбеднија, деца су безбеднија и сигурнија јер нема тих убица на улицама – додао је Вулин.

 

 

Извор: Пинк

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ

КАЛЕНДАР

јул 2021.
П У С Ч П С Н
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031