Србија

Ужас! МАЈКА УБИЈЕНОГ ГОРАНА ПРОГОВОРИЛА О УБИЦИ: Монструм седам дана јео и пио са нама након што ми је побио децу!

„Седам дана је са нама пио и јео, а убио ми је децу. Монструм подмукли“, довикнула је Стојанка Ђокић, мајка убијеног Горана док је њена снајка Верица кроз одшкринута врата за Српски телеграф објашњавала како нико од њих у кући пре месец дана завијеној у црно, да заспи од кад је Горан Џонић означен као убица.

– Наш Горан и тај Горан су браћа, друго колено и били су нераздвојни. Изгледа да је цео живот смишљао како да га се реши и узме његово. Не моземо ни да спавамо ни да се смиримо јер је зликовац био уз нас све време, а убио нам је породицу. Нисмо могли да верујемо кад смо сазнали да је ухапшен, а сада не желимо да видимо никог од његових. Само чекамо да се сазна ко су му били помагачи. Да ли су то његови синови или неко други – рекла је Верица сва у црнини док је уз њу стајала још једна ожалошћена старија жена која је уз Стојанку све време од смрти њених најмилијих сина, снајке и унуке.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У селу Моравац где је породична кућа убијене породице Ђокић и где су њихова тела пронађена близу депоније, прекјуче је ухапшен Горан Џонић као осумњичени убица, а од тада је у читавом месту завладао страх. Људи су се зачаурили у неверици и страхоти.

– Шок нас је све задесио. Страхујемо од своје сенке такорећи. Ко се надао да је ватрогасац у пензији и човек који је себе представљао као великог верника спреман да почини такав злочин. Како је решио да дете од 24 године убије – каже жена из куће преко пута Џонића, видно препаднута. Наводи да је ту код сестре, а да живи две улице даље, али да од страха који је запосео откад је сазнала да је Џонић убица, више не сме да буде сама.

Ни наша саговорница, ни други мештани нису желели да јавно говоре јер се плаше да би саучесници Џонића који евентуално нису још ухваћени могли да им науде.

– Полиција је прекопала имање на којем је пронађен сеф са новцем у којем је наводно било 48.000 евра, али чуо сам да је близу пола милиона евра Ђокић имао у колима. Треба наћи све те паре. Од прекјуче полиција је чешљала сваки делић убициног имања и повела и његову жену Сузану на саслушање да је испитају о свему што може довести до нових трагова – рекли су нам на бензинској пумпи на улазу у село, где су кажу убијени Ђокићи знали да повремено попију пиће у башти.

Вулканизер из оближње радионице рекао нам је да се познаници осумњиченог Џонића чуде како је могао да почини троструко убиство иако је био професнални ватрогасац.

– Горан је кажу плашљив, људи кажу да је избегавао да иде ноћу сам по неосветљеним деловима, тиме и више чуди откуд да убије троје и да још оптужи сина Стефана за ког сам уверен да не би могао да буде убица. Стефан би једино у пијанству могао да се потуче, али да убије неког не. Запањен сам и што је Горанов други син ухапшен, веровао сам да ни Милан није способан да убије неког – објашњава вулканизер.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс