Србија

ДАЧИЋ СЕ ХИТНО ОГЛАСИО: Његово стање је и даље тешко, лекари дају све од себе

Председник Народне скупштине и лидер социјалиста Ивица Дачић рекао је да је стање некадашњег министра Милутина Мркоњића (79) и даље доста тешко.

„Доста је тешко. До пре два дана је било веома критично. Мислим да заиста треба да се захвалим свим лекарима“, рекао је Дачић и додао да Мркоњић није у могућности да прича.

Дачић је рекао да лекари дају све од себе.

„Чуо сам се са доктором (Милованом) Бојићем. Мркоњић је њихов стари пацијент. Био је недавно на операцији. Постоје неке ствари које није хтео да уради раније јер је мислио да има времена. Сада се те ствари још компликују. Лекари дају све од себе. Сви смо забринути и остаје само да се молимо Богу за његово здравље. Надамо се да ће победити“, рекао је Дачић.

Лидер социјалиста је нагласио да је Мркоњић човек од великог угледа.

„Није навикао људе да буде болестан. Не иде уз њега“, рекао је Дачић, преносе Новости.

Милутин Мркоњић, некадашњи народни посланик и почасни председник социјалиста, подсетимо, данима се налази у тешком стању. Мркоњић је на одељењу Интензивне неге на апаратима и прикључен је на респиратор.

Институт за кардиоваскуларне болести „Дедиње“ саопштио је јуче да се Мркоњић налази на хоспиталном лечењу у тој здравственој установи због изражених срчаних сметњи и тегоба.

 

 

 

 

 

 

Извор: rs.sputniknews.com

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ

КАЛЕНДАР

новембар 2021.
П У С Ч П С Н
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930