Србија

Језиво! ИМАЛА ЈЕ ОЗБИЉНЕ ПРОБЛЕМЕ, НИЈЕ МОГЛА ДА СЕ БОРИ! Огласила се ћерка Јоване Марјановић и наговестила да ће открити све!

Фото: Фејсбук принтскрин

Каже да није добила ниједну информацију да су сигурносне камере снимиле њену мајку када је напустила стан.

„Нисмо веровали да би наша мајка могла да изврши самоубиство. Није била склона суициду, то је жена која је волела живот, била верник. Имала је озбиљне приватне проблеме и превелик притисак“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ово су речи Љиљане Симић из Ниша, ћерке Јоване Марјановић која је јуче, после петодневне потраге на Златибору, пронађена мртва у месту Тић поље, око километар удаљеног од туристичког центра планине. Први резултати истраге указују да је дигла руку на себе, премда су крај њеног тела пронађени боца алкохолног пића и лекови.

Међутим, Јованина ћерка открила је за „Блиц“ да цела прича и те како има позадину и да ће открити јавно све што зна, ако обдукција докаже да се њена мајка убила.

– Претпостављам да више није могла да се избори са притиском. Чекамо резултате обдукције када ћемо са сигурношћу моћи да потврдимо шта се заправо десило. Ако се ради о самоубиству имам све информације које ћу да пустим у јавност и изаћи ће на велико – рекла нам је Љиљана Симић.

Каже да није добила ниједну информацију да су сигурносне камере снимиле њену мајку када је напустила стан и отишла и захвална је свим добровољцима који су помогли у потрази.

 

 

 

 

 

 

Фото: Facebook
Извор: Блиц/Ало