Србија

Језиво! ТАКСИСТА ПРОГОВОРИО О МАТЕЈУ ПЕРИШУ: Обезбеђење ми је испричало шта се десило…

Фото: Фејсбук принтскрин

Приватни детектив Браца Здравковић рекао је да је причао са једним таксистом који му је открио да познаје људе који раде као обезбеђење у клубу Готик у коме је био Матеј Периш за којим српска полиција и даље трага, те да су му они испричали шта се десило те ноћи.

– Знам људе који раде у обезбеђењу Готика, неке од њих и возим. Од њих сам чуо следеће – Матејева група из Сплита била је за истим столом са групом која је дошла из Задра. Они су се веселили, пили и проводили. У једном тренутку су почели да се препуцавају тако што су певали навијачке песме са једном другом групом гостију која је стајала за суседним столом. У једном моменту је дошло до мањих инцидената. Није било физичког обрачуна али је цела ситуација била наелектрисана. Четири пута су припадници обезбеђења клуба прилазили да смире ситуацију – препричао је Здравковић речи таксисте са којим је разговарао.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Подсетимо, Здравковић је својевремено и анализирао због чега је Матеј имао потребу да изађе из клуба као и коју грешку је направио таксиста у чије возило је покушао да уђе Периш. Он је рекао да не може са сигурношћу да трвди да ли су он и његово друштво конзумирали неке наркотике те вечери. Али ако јесу, каже он, онда то полиција одлично зна.

– Немогуће је да од њих само Матеј Периш користи наркотике, а остали пију лимунаду. Они су конзумирали сви исто пиће и исто су се проводили. Ако није тако онда то велико друштванце крије неку велику тајну, онда су му Матеју нешто ставили у пиће ако је само он био дрогиран. А зашто би то урадили његови другови из детињства? Та могућност се одбацује – рекао је Здравковић.

Он наводи једну од могућности због чега је Матеј могао да одлучи да напусти клуб и друштво.

– Можда жеља за бољим проводом који би био тајна за све друге сем за њега. То је можда зато јер се плашио да би неко од друштва пренео његову тајну његовој девојци у Сплиту. И можда би због тога њихова веза пукла. Можда му је нека девојка дала предлог да оду негде да се проведу. А тај добар провод зна да буде уз конзумацију разних наркотика. Једна од претпоставки је да му је нека девојка рекла ево ти адреса и у толико и толико сати ћеш бити у овом хотелу. Највероватније је друштву рекао да иде само до тоалета. Јакну оставља да не би био сумњив. Циљ му је био да чим изађе ухвати први такси и оде до тог хотела. Почео је да трчи да што пре стигне до тог места – рекао је Здравковић на јутјуб каналу Агамемном продуцтион.

Према његовим речима, то што таксиста није стао Перишу је веома разумљиво, и тврди, да би урадио исту ствар.

– Да сам таксиста да ме је неко тако зауставио побегао бих главом без обзира. С тим што бих ја обавестио своју централу да ме је зауставио младић у мајци који је био сумњив. То бих урадио да би централа обавестила интерветну полицију. То је једино што замерам таксисти јер је видео да се ради о нечем чудном – рекао је Здравковић.

Има и оних који тврде да је Матеј Периш жив. Један од њих је и парапсихолог Роберт Кајслер који је реако да је Матеј Периш жив и да се налази скривен на непознатој локацији у околини Београда.

– По мојој визији Матеј је жив! Сакривен је, тренутно је у Србији, тачније у околини Београда. Огорчен је због ствари које су се десиле. Има велики страх од оца, плаши се полиције и насмрт је изгубљен… или пије или нешто користи, али му се мисли могу јасно прочитати. Маја је још у Србији, јер Матеју треба помоћ. Отац је 80 одсто убеђен да му је син жив и сумња на ту девојку – рекао је он својевремено.

 

 

 

 

 

 

Фото: Фејсбук принтскрин
Извор: Еспресо/Мондо