Србија

НАЈНОВИЈИ ДЕТАЉИ НЕСТАНКА МАТЕЈА ПЕРИША! Хитно се огласио Младен Мијатовић: „Ово је доказ да им дрогу нико није сипао у пиће“

МАТЕЈ Периш нестао је у Београду у ноћи између 30. и 31. децембра прошле године. Он је изашао из клуба „Готик“ у мајици кратких рукава и нестао у ноћи.

Од тог тренутка траје потрага за њим и решењу мистерије његовог нестанка се не назире крај.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Новинар ТВ Пинк -а Младен Мијатовић, открио је нове детаље поводом слулаја несталог Сплићанина откривајући каква су нова сазнања из истраге која траје од дана када је Периш нестао.

– Оно што је најновија информација је та, да је група младића кренула из Хрватске ка Србији 30. децембра. Они су тада изнајмили комби, а у Загребу купили одређену количину синтетичке дроге. У питању је спид, и то су, како се претпоставља и пре одласка у клуб користили – објаснио је Мијатовић.

То је, како Мијатовић каже, било у ноћи између ноћи 30. и 31. децембра.

– То је доказ да им дрогу нико није сипао у пиће, већ су је сами набавили, а ко се те ноћи дрогирао, још увек није утврђено – навео је Мијатовић.

Периш је, како Мијатовић додаје, имао обичај да излази из клуба, након чега се дешавало да нестане, где се кући после 12 или 15 сати враћао кући.

– Постојали су, условно речено, слични испади – додао је Мијатовић.

 

 

Извор: Новости.рс