Свет

Подигао свет на ноге! ГЕЈТС ОТКРИО МЕРЕ ЗА ЗАУСТАВЉАЊЕ КОРОНЕ! Ево шта нас чека!

Бил Гејтс написао је књигу о томе како спречити следећу пандемију, он је написао да верује да коронавирус може бити последња пандемија

Пандемија коронавируса је тешко погодила многе. током пандемије људи су прешли велики пут од губитка посла, смањења плата и губитка својих најмилијих до коначног добијања вакцине против ковида 19, као и додатних доза, пише РТС.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Гејтс истиче да је вирус корона јасно ставио до знања свима нама да приоритет мора бити отклањање претњи које би могле да изазову следећу пандемију.

Наводи да прати пандемију од њеног самог почетка и да је од стручних људи са којима је сарађивао научио много о овој пандемији.

Истакао је Гејтс да у књизи жели да подели оно што је чуо од оних са којима је сарађивао, како би допринео спречавању појаве нових пандемија.

– У књизи сам се осврнуо на конкретне мере које можемо да предузмемо, не само да зауставимо пандемију, већ и како да пружимо бољу здравствену заштиту људима широм света – рекао је Бил Гејтс.

У оквиру књиге ће се наћи и његови разговори са главним америчким инфектологом Антонијем Фаучијем и директором Светске здравствене организације Тедросом Адханом Гебрејесусом.

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс