Свет

ТРАГИЧАН КРАЈ ПОТРАГЕ: Познати глумац пронађен мртав

Глумац Мозес Џеј Мозли пронађен је мртав, а као узрок смрти наводи се рана од метка из ватреног оружја. Како је наведено у извештајима на које се позвају страни медији, органи реда ово истражују као могуће самоубиство.

Публика га познаје као зомбија из серије „Тхе Wалкинг Деад“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Мозли (31) пронађен је у области Хадсоновог моста у Стокбриџу, граду на периферији Атланте, рекла је његова породица за ТМЗ, додајуц́и да је преминуо од ране из ватреног оружја. Полицајци су рекли ТМЗ-у да истражују његову смрт као могуц́е самоубиство.

Породица и рођаци су рекли да се нису чули са глумцем од 23. јануара. Они су у среду поднели пријаву за нестанак, преноси ТМЗ.

Затим су контактирали компанију за обезбеђење аутомобила ОнСтар, која је пратила његово возило до места где је тог дана пронађено његово тело.

Његов представник, Табита Минчев, рекла је за ТхеWрап:

„Он није био само мој клијент. Ми смо најбољи пријатељи 10 година. Био је на мом венчању. Сви који су га икада срели волели су га, нико никада није имао ништа негативно да каже о њему. Када је био у близини сви су били тако срећни. Он је све усрећио. Сви ми покушавамо да схватимо зашто је то урадио.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Moses J.Moseley (@mosesmoseley)

Мозез, који се појављивао у хит-серији од 2012. до 2015., редовно је користио друштвене мреже да би комуницирао са фановима и делио инспиративне цитате.

„Најмоћнији сте када одлучите да се осећате добро без разлога“, написао је на Фејсбуку 13. јануара.

21. јануара, глумац је поставио последњи пост на Инстаграму.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Moses J.Moseley (@mosesmoseley)

„Касним, али ево мог изазова од 10 година. #10yеарцхалленге #инстагоод“, написао је уз две фотографије себе, једну из прошлости, а једну из садашњег времена. Следећег дана је замолио своје пратиоце да његовој мајци и оцу честитају рођендан.

Моузли је рођен у Ејкену у Јужној Каролини, а 23. децембра је прославио свој 31. рођендан. Ишао је у средњу школу Џонсборо и студирао кривично право на Државном универзитету Џорџије од 2010. до 2016. године, наводи се на његовој Фејсбук страници.

Извор: Нова