Србија

УДАРНО! Обавештајни рат против Србије је у току

СУЗАНА Васиљевић, саветница за медије председника Србије Александра Вучића објавила је на Твитеру да је у току обавештајни рат против Србије.

Мирнес Ковач, новинар и колумниста из Сарајева који пише за Ал Џазиру Балканс и Хафингтон Пост, изнео је неистине о наводном доласку руског секретара за безбедност Николаја Патрушева и то српским председничким авионом.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Руски председник Владимир Путин шаље свог највишег безбедносног изасланика у Београд где Москва покушава да одржи утицај углавном преко свог савезника Србије. Председнички авион Србије га сада тајно доводи у Београд – написао је Ковач и поставио фотографију.

На његово писање одговорила је Васиљевић и упозорила да је у току обавештајни рат против Србије.

– Обавештајни рат против Србије је у току! Патрушев НЕ долази у Београд! Требало би да се дубоко стидите ових лажи. У нормалној ситуацији бих игнорисала вашу злурадост, али оно што радите је прилично опасно – ширење лажи под датим околностима требало би да вас постиди. П.С. Председнички авион је већ данима паркиран на аеродрому Никола Тесла БЕГ – написала је Васиљевић као одговор на Тивит новинару и колумнисти из Сарајева.

Извор: Новости