Србија

ПРОГНОЗА! Ујутру мраз, током дана претежно сунчано али хладно! Ево када нам стиже промена времена!

У Србији данас ујутру умерен, локално и јак мраз, по котлинама југозападне и јужне Србије местимично магла. Током дана претежно сунчано и хладно, само ујутро и пре подне на југоистоку променљиво облачно, понегде је могућ слаб, краткотрајан снег.

Најнижа температура од -11 до -5, а највиша од 1 до 6 степени. Ветар слаб до умерен, североисточни и источни, увече у скретању на југоисточни, саопштио је Републички хидрометеролошки завод.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У Београду ујутро умерен мраз. Током дана претежно сунчано и хладно. Најнижа температура од -7 до -5, а највиша око 6 степени. Ветар слаб, североисточни и источни, увече у скретању на југоисточни. У Србији сутра ујутро умерен, локално и јак мраз.

Током дана претежно сунчано и хладно за ово доба године. Почетком следеће седмице слабљење јутарњих мразева и осетни пораст дневних температура.

У понедељак и већи део дана у уторак претежно сунчано. У уторак увече и током ноћи ка среди умерено наоблачење. У среду и четвртак у свим крајевима, а у петак само у јужним пределима захладење, повремено с кишом, на планинама са снегом. У суботу разведравање.

 

 

 

 

 

 

Извор: Танјуг