Русија

РУСИ ОТКРИЛИ СВЕ: Тајна одлука САД за Украјину

Планови за стварање такозване украјинске „владе у егзилу” указују на то да се Запад већ помирио са политичким поразом Кијева у позадини специјалне руске операције.

До овог закључка дошао је познати руски политиколог Богдан Безпалко након анализе ситуације у међународној сцени. Безпалко је детаљно говорио о судбини Зеленског, а говорио је и о тајној одлуци коју су САД донеле у вези са Украјином.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Богдан Безпалко је пре свега скренуо пажњу на чињеницу да је изјава појединих представника Вашингтона о припреми за спровођење плана, према којем ће председник Украјине Володимир Зеленски морати да предводи владу у егзилу, извесни геополитички сигнал.

САД су заправо потврдиле да припремају Кијев за политички пораз, пошто украјинске власти нису биле у стању да се изборе са тренутном ситуацијом.

Према речима политиколога, америчке власти су већ донеле тајну одлуку о Украјини, према којој признају потпуни пораз Кијева.

Реч је о специфичном програму који украјинским властима омогућава да формирају „владу у егзилу“. Реч је о политичкој структури на челу са Володимиром Зеленским, која ће деловати на територији Пољске.

Безпалко је сигуран да ће тајна одлука САД да формирају украјинску „владу у егзилу” заправо значити потпуну предају Кијева. Председник Украјине Володимир Зеленски вероватно неће моћи да контролише ситуацију у земљи док је у Пољској, јер ће његова одлука значити одустајање од функције.

„Ако се ово заиста потврди, онда ће то, наравно, значити пораз Украјине. То ће, у ствари, бити званично признање политичког пораза. А Запад се с тим већ помирио“, резимирао је Безпалко.

 

 

 

 

 

 

Извор: Webtribune.rs