Свет

ТРОЧЛАНА ПОРОДИЦА КОЛЕКТИВНО ИЗВРШИЛА САМОУБИСТВО

Трочлана породица Дауб из Пенсилваније пронађена је мртва у свом дворишту, пише Yahoo news.

Морган Дауб (26) и њени родитељи Џејмс Дауб (62) и Дебора Дауб (59) пронађени су мртви у дворишту своје куц́е у округу Јорк у Пенсилванији, ујутро 25. јануара, након што је полиција реаговала на захтев за проверу, коју су захтевале комшије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

ПолицијА Западног Манчестера је од тада саопштила да белешке остављене у кући указују на то да је породица недавно донела „заједничку одлуку“ да оконча своје животе.

Полиција верује да је Дебора Дауб пуцала и убила свог мужа, а затим ју је убила Морган, која је извршиласамоубиство.

Полиција је саопштила да нема знакова насилног уласка или борбе, као ни доказа да је неко други био присутан.

Људи који су познавали породицу изразили су шок због њихове смрти. Они су Морган описали као стидљиву, тиху, младу жену која је била блиска са својом мајком и такође талентовану и страствену куглашницу све док она и њена мајка изненада нису престале да посећују продавнице и стазе за куглање у том крају пре неколико година, око почетка пандемије.

Брет Стејбли, који води професионалну продавницу у Бовлерс Суппли-у у Јорку, у Пенсилванији, где су мајка и ћерка биле дугогодишње муштерије је рекао да верује да је Морган, коју је описао као „веома кротку и тиху“, али и „веома бистру“ девојку која се школовала код куће, као и да је њена мајка често говорила у њено име.

Стејбли је рекао да је Морган током година дао много часова куглања, а она је постала друштвенија како је старила. Такође је била „прилично добра куглашица“, рекао је он.

Стејбли је рекао да су Даубови били побожна хришћанска породица која иде у цркву, која се „никада није стидела да никоме каже шта су њихова веровања“ када су у питању религија и политика.

Морган и Дебора „веома, веома велике“ присталице бившег председника Доналда Трампа, рекао је Стејбли.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс/NBC News/Yahoo news