Свет

ДРАМА НА ФЛОРИДИ! ЉУДИ „ЛЕТЕ“ СА ЈЕДНОГ НА ДРУГИ КРАЈ ПАЛУБЕ: Крузер пун путника упао у страшну олују (ВИДЕО)

Фото: Твитер принтскрин

НА друштвеним мрежама појавио се застрашујући видео на којем се види како путници једног крузера, који је упао у олују, беже на сигурно и покушавају да сачувају живу главу.

Наиме, у питању је брод за крстарење, „Ројал Карибијен“, који је превозио велики број туриста. Инцидент се догодио на Флориди, а палуба брода се у једном тренутку толико накривила, да су гости дословно почели да „лете“ са једног на други крај брода.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Овај страшни моменат забележио је један од путника, а на њему се чују уплашени гости, који су гледали како лежаљке и сунцобрани лете због силовитог ветра и падају на људе који нису на време успели да побегну, пише Блиц.

Оно што је највише забринуло кориснике друштвених мрежа, јесте то, што нико од посаде на броду није обавестио путнике о томе шта се дешава, као ни где да се склоне како би били безбедни.

-Уместо што говорите људима да се попну на горњу палубу док имамо упозорење на јаку олују, можда би требало да будете више забринути за своје госте и запослене и да им кажете да уђу унутра – наводи се испод видеа објављеног на Твитеру.

Извор: Блиц.рс