Србија

ШОКАНТАН ПРЕОКРЕТ У ПОРОДИЧНОЈ ТРАГЕДИЈИ: Син се разнео бомбом кад је видео…

У породичној кући у том селу дошло је до свађе између оца, сина и мајке.

У селу Добро Поље код Бољевца јуче се догодила породична трагедија у којој се, према првим информацијама, син З. П. (25) прво разнео бомбом, а након тога је његов отац З. П. (52) пуцао у супругу, па у себе, међутим, према најновијим сазнањима, све се одиграло другачије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Судећи према повредама које има отац, верује се да је он прво пуцао у супругу, па у себе, а да се син потом разнео бомбом када је то видео. Јер повреде које има З. П. (52) указују на то да је бомба експлодирала након пуцњаве. Тачније, има вишеструке повреде које указују да је био у близини када је бомба експлодирала јер је тешко изводљиво да приликом покушаја самоубиство човек себи нанесе више тешких повреда с обзиром на то да би га већ прва онеспособила – речено.

Иначе, З. П. (52) који је јуче примљен у Ургентни центар УКЦ Ниш у тешком општем стању, оперисан је ноћас, али је и даље животно угрожен.

Он је прикључен на апарат за вештачку вентилацију.

– Након интервенције, хоспитализован је на Киници за интензивну негу УКЦ НИШ. Доминирају максилофацијалне повреде. Прикључен је на апарат за вештачку вентилацију, седиран, тренутно стабилних виталних параметара, али животно угрожен – наводе у УКЦ Ниш.

Подсетимо, у породичној кући у том селу дошло је до свађе између оца, сина и мајке. Према речима комшија, у породици су биле честе свађе, алкохолисање, а наводно су били и корисници Социјалне помоћи.

Истрага је у току.

Извор: Република