Србија

Хорор! СРПКИЊА ОТЕТА У ТУНИСУ НА ЛЕТОВАЊУ

Једна девојка из Србије, како тврде корисници друштвених мрежа, недавно је отета у Тунису и то из хотела, а наводно ју је отео аниматор хотела!

Срећом, девојка је пронађена након три сата, захваљујући томе што је њен дечко брзо обавестио полицију о њеном нестанку, пише на друштвеним мрежама, али званичних информација још увек нема.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

О свему овоме писали су корисници друштвених мрежа у једној од група посвећених летовању у Тунису.

– Био сам присутан у хотелу у тренутку немилог догађаја. Да, стварно се десило. Наша амбасада је била обавештена, као и полиција. После неких три сата су успели да зауставе аутомобил (знали су ко, шта, како, који ауто, преко камера) девојка је била задржана у полицији 24 сата. Сутрадан су се вратили за Србију – написао је један човек из Србије на друштвеним мрежама.

Он је додао да не зна тачне детаље како је девојка доспела у ауто испред хотела, с обзиром да постоји обезбеђење.

Не би требало да свако може да уђе у хотел. Мислим да јавност о овоме треба да буде обавештена – наводи се у објави овог човека.

Многи корисници друштвених мрежа забринули су се након ове објаве.

– Размишљам да откажем летовање у Тунису, ово је страшно шта се све дешава – написала је једна корисница.

Поједини су се питали како је могуће да поред обезбеђања неко изнесе девојку из хотела.

– Срамота! То је недопустиво, хвала богу па су је брзо нашли – додаје се у коментарима.

Александар Сеничић директор Националне асоцијације туристичких агенција Србије каже за Курир да YUTA о овоме није обавештена.

– Немам представу о чему се ради, нисам обавештен. Ко зна шта ту може да буде, питање је и каква је позадина тога, нас нико није обавестио, нити нас је ко звао да се о томе распитује од туриста – навео је Сеничић.

Питања смо упутили и амбасади Србије у Тунису и Министарству спољних послова, али до објављивања овог текста нисмо добили одговор.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс