Србија

ПРОНАЂЕНА ПОРОДИЦА ИЗ ЈАГОДИНЕ: Ево зашто се НИСУ ЈАВЉАЛИ

Породица из Јагодине која је нестала на путу за Грчку и за којом се од јуче трага је добро. Они су живи и здрави, прво се дете се јавило баки, а затим и родитељи.

Породица се налази на Тасосу, поломио им се екран на телефону на коме користе вајбер, па зато нису били у могућности да се јаве, рекао је Ципе Миле за „Блиц“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Дете се јавила да је све у реду и да нису имали интернет, али од родитеља то бака није чула. Јављено је и полицији овде у Грчкој. Када се чујемо и са родитељима, јавићемо нове информације – пише на групи Грчка Инфо.

Тачно је, добро су!

Информацију да је породица добро, за „Блиц“ је потврдио и брат од жене.

Тачно је, нађени су, јавили су се мојој мами, нису мени. Рекли су да су имали проблем с телефоном. Хвала свима сто су помогли – саопштио је за „Блиц“.

Подсетимо, породица из Јагодине кренула је са две ћеркице на одмор у недељу увече, 6. августа. Границу са Македонијом су прешли највероватније нешто после 22 сата 6. августа, а грчку границу 7. августа у 00.30 сати. Последњи позив који су упутили најближима уследио је око 22.30 сати у недељу, када су били код Прешева, близу границе с Македонијом и нису се јављали све до данас.

 

 

 

 

 

 

Извор: Блиц.рс