Србија

АКО СТЕ КУПИЛИ ОВАЈ ПРОИЗВОД, ОДМАХ ГА ВРАТИТЕ! Лидл га ХИТНО ПОВЛАЧИ ИЗ ПРОДАЈЕ – поврат новца и без рачуна!

Лидл Србија је повукао је кукурузно брашно јер су у њему откривени микотоксини (афлатоксин). Реч је о кукурузном брашну произвођача Интерпак 2015 д.о.о а ДПС Клас д.о.о. добављач под називом „С љубављу домаће Кукурузно брашно бело 500г“ јер су у у њему откривени микотоксини (Афлатоксин) који у случају конзумирања током дужег временског периода могу имати штетне последице.

Компанија наводи на свом сајту да сви потрошачи који су купили овај производ са роком употребе до 01.04. 2024. године могу да га врате у било коју продавницу. Поврат новца ће бити извршен и без достављеног рачуна.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Обавештење се односи искључиво на производ “С љубављу домаће Кукурузно брашно бело 500г” са роком употребе 01.04.2024. од произвођача ДПС КЛАС ГРОУП ДОО, остали рокови употребе овог производа нису угрожени. Обавештење се не односи на друге производе од произвођача ДПС КЛАС ГРОУП ДОО који се продају у Лидл Србија, као ни на производе од других произвођача. Компанија Лидл Србија се извињава због настале непријатности и захваљује се на разумевању“, наводи Лидл на свом сајту.

Извор: Курир.рс