Србија

ХОРОР НА ЛЕТУ ИЗНАД СРБИЈЕ! Због турбуленције стјуардеса завршила на плафону, док ПУТНИЦИ колективно плачу и повраћају (ВИДЕО)

Мале турбуленције су нормалне на лету, али неки путници су се суочили са толико екстремним турбуленцијама, да су их једва преживели.

Неки путници су се приликом турбуленција суочили са тако ужасним искуствима где су приликом турбуленција путници повраћали, избацивани из седишта, попрскани храном и пићем…

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Иако је турбуленција једноставно резултат промена у дистрибуцији ваздушних струја и притиска око авиона и не представља велики ризик по безбедност, некад их веома тешко “преживети”. .

МаилОнлине сакупио је искуства путника који су доживели случајеве екстремних турбуленција, а као једна од најгорих означена је она која се 2019. догодила на лету Приштина – Базел.

Један од путника који се нашао на том лету каже да је то једно од најгорих искустава које је доживео. Видео снимак са лета АЛК Аирлинеса из Приштине за Базел у јуну 2019. показује како стјуардеса послужује пиће из својих колица усред онога што се на први поглед чинило мањим дрхтањем.

Тада се догодило да су су и стјуардеса и колица са којих је служила храну и пиће, одлетели на плафон. Све је кренуло као лакше подрхтавање, а онда се читав лет претворио у хорор.

Шоље, флаше и друга пића се преливају по путницима, али многи од њих су превише забринути да вриште од страха или се моле, не обраћајући пажњу да су мокри и исфлекани до голе коже.

Може се видети како једна жена спаја руке и моли се Богу док јој течност цури низ руку и низ обрве.

Могу се чути како путници вриште док пилот покушава да их преко разгласа смири, али и он остаје без гласа услед разумљивог стреса.

Седишта су избијена из лежишта, покидани су појасеви, док су поједини путници добили опекотине и посекотине.

Путник који је снимио инцидент и пренео ово искуство, рекао да је турбуленција трајала око пет минута и почела је пола сата након полетања из Приштине.

Извор: Република