Русија

ПОЈАВИО СЕ СНИМАК: Да ли Кадиров стварно умире? (ВИДЕО)

Фото: Твитер принтскрин

Лидер Чеченије Рамзан Кадиров наводно је виђен у јавности након гласина да је болестан и да се налази у коми, преносе Телеграм канали.

На снимку који је објављен на друштвеним мрежама, види се како Кадиров шета разговарајући са синовима и другим члановима породице.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Снимак је објавио и помоћник чеченског лидера Умар Даудов.

„Шетња је била одличан завршетак вечере са породицом. Искористите срећне тренутке, пријатељи, нађите времена и посветите више пажње породици. Одморите се од гужве и угодите себи и њима“, пренео је Даудов речи Кадирова.

Још увек није познато да ли је снимак настао пре или после гласина да је лидер Чеченије Рамзан Кадиров у лошем стању.

Кадиров, који је познат под надимком „бесни пас“ Владимира Путина наводно је у коми већ неколико дана и сада чека да буде пребачен из Чеченије на лечење у иностранство – вероватно у УАЕ.

Подсетимо, представник Главне обавештајне управе Министарства одбране Украјине Андреј Јусов потврдио у петак наводе да је лидер Чеченске Републике Рамзан Кадиров, „заиста у тешком стању“, преноси Униан.

Јусов је ово изјавио коментаришући информацију да је Кадиров у коми.

„Заиста, постоје информације да је Кадиров у тешком стању и да су се болести које су постојале погоршале и постале узрок овог стања“, навео је Јусов на Телеграму.

Извор: Б92