Свет

МЕДВЕДЕВ ЗАПРЕПАСТИО СВЕТ: Овде ће бити границе Украјине! Бајден ускоро проглашава „победу“?!

Медведев (фото: ЈуТјуб)

САД данас схватају да ће Оружане снаге Русије наставити да ломе неонацисте у Украјини, поручује бивши руски председник

Најновијим говором, амерички председник Џозеф Бајден је јасно ставио до знања да би за Америку победа било и очување Украјине на мапи света без обзира на границе, навео је заменик председника Савета безбедности Русије Дмитриј Медведев.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Тумачење Бајденових речи је незахвалан задатак: старац са јасним знацима прогресивне деменције. Према Бајдену, ‘победа’ сада значи да ће Украјина једноставно преживети и да неће нестати са мапе света. Границе и суверенитет нису битни. На пример, остаће у границама Лавова“, написао је Медведев на Телеграму.

Он је указао и на Бајденове речи да Украјина „може да се брани (заштити) данас“, као и да „одврати даљу агресију“.

„Имајте на уму: само да се брани. И то само данас, не сутра. Нема никаквих контранапада, нити напретка. Није важно са каквим последицама. На пример, ‘браните се унутар истих граница Лавова старим тенковима са малом количином друге опреме и наоружања'“, додао је.

Медведев је оценио да САД данас схватају да ће Оружане снаге Русије наставити да ломе неонацисте у Украјини.

„Још једна ствар је важна: ‘сами да обуздају непријатеља’, а не уз помоћ савезника и њихових гаранција. Плус очигледно је разумевање да ће руска војска наставити да ломи неонацисте. То је неизбежно. Додајте блесав кикот деде збуњеног лица док је одговарао на питање о победи Украјине. Мислим да је после таквог ‘успеха’ Бандерин кловн, од фрустрације и немоћи, узео дрогу одмах у авиону“, закључио је бивши руски председник.

Извор: РТ