Србија

УПРАВО СНИМЉЕНО: Спасилачке екипе стигле у двориште куће где је нестала мала Данка – Ово се дешава (ВИДЕО)

Фото: ТикТок принтскрин

Два Специјалистичка тима за спасавање из рушевина из Београда и Новог Сада, Сектора за ванредне ситуације Министарства унутрашњих послова, ноћас су стигли у Бањско Поље и рано јутрос започели детаљну претрагу терена око куће испред које је нестала двогодишња девојчица Данка Илић.

Тимове, како је саопштено из МУП-а Србије, чини 18 ватрогасаца-спасилаца са пет теренских возила и спасилачким псом.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Додаје се и да припадници МУП-а Србије континуирано предузимају све мере и радње на проналаску девојчице и утврђивању свих чињеница и околности њеног нестанка.

Потрага за двогодишњом Данком Илић из Бора ушла је у четврти дан. Девојчица је нестала у уторак око 13.45 у насељу Бањско Поље, у близини Бора.

Данка има смеђу косу, браон очи и висока је око 85 центиметара. У тренутку нестанка имала је маслинасто зелену јакну, љубичасте панталоне, црне патике и косу везану у реп.

@vecernjenovosti

DVA Specijalistička tima za spasavanje iz ruševina iz Beograda i Novog Sada, Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova, noćas su stigli u Banjsko polje i rano jutros započeli detaljnu pretragu terena oko kuće ispred koje je nestala dvogodišnja devojčica Danka Ilić. #danka #dankailic #mup #amberalert

♬ original sound – Večernje novosti

Уколико имате било какве информације позовите полицију на број телефона 192.

У Србији је због овог случаја први пут покренут систем ПРОНАЂИ МЕ! који је намењен за хитно обавештавање јавности у случају нестанка малолетног лица.

Извор: Н1