Издвајамо Регион

ЈЕСИ ЛИ САД СРЕЋАН, МИЛО БРУКО?! Небојша Медојевић почео ШТРАЈК ГЛАЂУ!

Медојевић је ухапшен по налогу који је издао подгорички Виши суд у предмету формираном поводом тврдњи о примању и давању мита.

Због „противзаконитог и противуставног хапшења за јавно изговорену реч упркос посланичком имунитету“, Небојша Медојевић штрајкује глађу од доласка у затвор, а због безбедности време добровољно проводи у самици са 24-очасовним видео наџором, саопштила је његова супруга Марина Медојевић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Први пут у историји црногорског правосуђа, Небојша Медојевић је киднапован по налогу Вишег суда, уз скандалозно образложење да њему није одређен притвор, већ да је стављен у затвор. Уз то, ради сопствене безбедности која му је неминовно угрожена као особи која је свој живот посветила борби против криминала и корупције, добровољно борави у самици која је под 24-часовним видео наџором – казала је Медојевић.

Небојша Медојевић, један од лидера Демократског фронта (ДФ) и посланик у Скупштини Црне Горе, ухапшен је у ноћи између четвртка и петка у Подгорици.

Медојевић је ухапшен по налогу који је издао подгорички Виши суд у предмету формираном поводом тврдњи о примању и давању мита.

Извор: Srbijadanas.com