Издвајамо Србија

ТЕЖАК УДАРАЦ ЗА ШАУЛИЋЕ ИЗ НЕМАЧКЕ: Не могу ништа Шабановом убици, а РАЗЛОГ ЈЕ…

Све је блокирано!

Породица певача Шабана Шаулића чека да им немачко тужилаштво достави умрлицу покојног певача како би могли да туже Турчина, а у међувремену Шабанова удовица пати у четири зида.

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Породица Шаулић решила је да покрене приватну тужбу против Турчина Алсина Левента, који је изазвао саобраћајну несрећу у којој је страдао певач Шабан Шаулић и његов пријатељ Мирсад Керић. Међутим, да би покренули тај поступак, морају да добију умрлицу Шабана Шаулића.

Достава умрлице блокира и пензију коју би Шабанова удовица требало да прима, а коју је он уплаћивао за живота. Тужилац у Немачкој треба да изда потврду о Шабановој смрти да би породица могла да обави све обавезе које их чекају.

Првенствено треба да се реши питање наплате осигурања, а затим и Шабанова пензија, која ће износити око 2.000 евра. Такође, породица има у плану да поднесе приватну тужбу против Левента, а засад се распитују шта њему следује по службеној дужности, а зашта они могу по приватној тужби да га гоне.

У сваком случају, док не стигне умрлица, руке су им везане.

Поред потешкоћа око папирологије, Шабанова удовица Гордана Шаулић се бори и даље са тугом коју осећа након што је изгубила вољеног супруга, са којим је била у браку 43 године. Гоца, како наводе њени ближњи Шабановим одласком је изгубила и део себе јер су били нераздвојни дуги низ година.

– Свима је и даље тешко, али Гоци је најтеже. Гоцин се живот вртео само око Шабана. Од њене 16. године је с њим била. Од тренутка кад се пробуди, па све док не заспи она се бавила Шабаном и сад јој све ово тешко пада. Лоше је, пије и даље лекове за смирење. Не спава ноћу. Много јој је тешко јер су њих двоје били много везани. Из куће не излази јер још нема снаге да са пролазницима прича о Шабану. С друге стране, њој је баш код куће тужно јер је кућа подсећа на њега. Где год да се помери, све је подсећа а њега, само о њему прича. Била је то велика љубав, зато је и туга таква – наводи саговорник и додаје: Долазе сви сваки дан Илда, Санела, Михајло, њихови партнери, две-три блиске другарице, труде се да је не остављају много саму.

Тешко јој је што бар нема те папире да завршава техничке ствари и да тако мало скрене мисли, али шта је, ту је завршава наш извор.

 

Извор: srbijadanas.com/Курир