Издвајамо Свет

ДОКТОРКА ЗАПАЊИЛА СВЕТ: Планету Земљу делимо са ванземаљском врстом људи, ОНИ СУ МЕЂУ НАМА! (ВИДЕО)

Фото: Pixabay.com

Др. Мери Родвел, хипнотерапеут и НЛО стручњак, каже да је провела године проучавајући “Звездану децу” – расу хибридних бића која су наводно ванземаљског порекла.

Према њеним речима, постоји повећање броја мале деце која тврде да су ванземаљци, и то је независно о контакту са медијима. У ствари, ова нова људска раса потиече од отмица и ванземаљских експеримената, нешто о чему докторка може посредно да посведочи кроз регресијске терапије које је водила с многим пацијентима који су били отети од стране ванземаљаца.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Искуства која су они поделили била су довољно добри докази за истраживаче како би повероовали да нова врста људи живи међу нама.

Према Родвеловој, “они су унапређени. Они имају способност размишљања и закључивања далеко изнад просека. Деца су много више свесна свести о мулти-димензионалним искуствима. Док су њихови родитељи у страху због искуства која су изнесена од стране њихове деце јер та деца говоре, наравно, о својим искуствима”.

Једна ствар која разликује ове људе од остатка човечанства је другачија перцепција света. Родвеллова сматра да одређени број здравствених поремећаја, укључујући Аспергеров синдром и АДХД које су дијагностификовали код ове деце су у ствари знак скривених способности које изравно произлазе из генетске манипулације од стране технолошки напредне ванземаљске расе.

Ако се то докаже као истина, такозвана “безвредна ДНА” (јунк ДНА) у нашем геному може пружити низ когнитивних функција које наука никада није проучавала. За разлику од прошлих деценија, данас имамо много више информација о тим синдромима.

Међутим, имамо још много тога за научити јер још немамо доказе о томе како један ген утиче на друге гене. Уопштено говорећи, модерна наука још није досегла ниво на којој она може у потпуности да разуме и објаснити суптилне механизме кроз које се живот стално надограђује.

“Хуман Геноме Пројецт” којег је створио професор Сам Чанг, један је од првих стручњака који промовише идеју да је “безвредна ДНА” ванземаљског порекла.

Према његовим речима, “ове ванземаљске секвенце ДНА имају властите саставе и одупиру се одређеним лековима”.

Иако еволуција у великој мери овиси о адаптацији, тим процесима је требало хиљаде година да постану стандард. Чињеница да постоји таква велика разлика између двејуу узастопних генерација, једино разумно објашњење је да мора постојати вањски фактор одговоран за овакву манипулацију људског генома.

Оно што ми још увек питамо је да ли ће читаво човечанство коначно активирати ту “вишу интелигенцију” када ванземаљци стигну. Или ћемо постати музејски експонати уз неандерталаца и изумрети са нашим већим мозгом и апетитом. И што је најважније, да ли се ми крећемо према нашем крају као резултат наших жеља?

Видео у наставку даје одговоре на нека од ових питања:

 

Извор: 4dportal.com