Издвајамо Србија

ВИ СТЕ МУЉАВА ШУШУМИГИЦА! МОЖДА ПОТЕНЦИЈАЛНА ПОРНО КАРИЈЕРА, АЛИ ТО ЈЕ ТРЕБАЛО ПРЕ 20 ГОДИНА! Сергеј брутално извређао Оливеру Зекић!

Фото: Јутјуб

Лидер ПСГ-а је још једном показао колико не поштује жене

Глумац и лидер Покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић брутално је извређао на Твитеру чланицу Савета РЕМ-а Оливеру Зекић рекавши да је „прилично муљава шушумигица“ и да је за њу можда била потенцијална порно каријера!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Оливера Зекић написала је на Твитеру да опозицији нико није крив што немају политику, што су јадни имитатори и што их је убила сујета, а онда им поручила да није Марија на Пркосима (партизанска болничарка и народни херој Марија Бурсаћ којој је Бранко Ћопић посветио песму „Марија на Пркосима) али да не знају где ударају!

Ово је очигледно изиритирало Трифуновића, па је још једном показао јавности колико не поштује жене, и то сексистичким и простачким дискурсом у јавном говору. Лидеру ПСГ-а изгледа није била довољна осуда јавности када је вређао новинарке Ивану Жигић и Ивану Вучићевић, па се сада устремио и на Оливеру Зекић.

– Нисте госпођо, Марија на Пркосима, али сте једна прилично муљава шушумигица. И то је отприлике, све што сте ви. Можда потенцијална порно каријера, али то је требало пре 20 година – написао је Трифуновић на Твитеру.

 

Извор: Курир