Србија

УМЕШАН И МИНИСТАР У ВЛАДИ: Медицинска сестра са ВМА радила као његова проститука, а онда је уследило хапшење

Везе министра и ове проститутке откривене су још док је полиција током истраге пратила ову крими-групу.

Високи државни функционер покушао да искористи положај и ургира да не дирају његову „пријатељицу“ са ВМА која је радила као проститутка!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Хапшењем макроа који су организовали криминалну групу која је подводила проститутке у Србији и Босни и Херцеговини разоткривен је и сав разврат не само међу секс-мафијом него и у српској елити.

У читаву аферу уплео се и један министар који је користио сексуалне услуге медицинске сестре која је радила за ову крими-групу!

Приликом хапшења 22 особе осумњичене за организовање ланца проституције, истрагом је откривено да је у овај посао било увучено око 30 девојака разних професија. Међу проституткама су се нашле и медицинске сестре запослене на Војномедицинској академији у Београду.

Управо за једну од медицинских сестара лично је ургирао један министар. Када је сазнао да је полиција спровела акцију хапшења, покушао је да искористи висок положај на коме се налази и ургирао да не дирају његову „пријатељицу“. Нема сумње да је близак с њом, а с обзиром на то чиме се она бавила, вероватно ју је и упознао користећи њене услуге – наводи извор близак истрази.

Везе министра и ове проститутке откривене су још док је полиција током истраге пратила ову крими-групу.

– Он се вероватно уплашио када је чуо за хапшење и у паници звао одређене људе у покушају да заштити своју медицинску сестру.

Могуће је да је желео стварно да јој помогне, али је много вероватније да се плашио да ће га неко већ раскринкати, па је покушао да некако заташка све – објашњава извор.

НИЈЕ ЈЕДИНА

Овај функционер је, наводно, ту медицинску сестру управо преко својих политичких веза и запослио на ВМА.

– И за време бивше власти министри државни функционери су користили моћ како би швалеркама обезбедили посао или бољу позицију, поготово у државним институцијама. Нажалост, очигледно се та пракса наставила. Овај министар је више наврата покушавао на ВМА да обезбеди овој девојци бољи статус. Очигледно су били веома блиски – прича саговорник.

Министрова „пријатељица“ није једина медицинска сестра са ВМА која је радила као проститутка.

– Интересантно је да су све као пресликане. Све су се подвргнуле пластичним операцијама као по неком шаблону и све личе једна на другу – објашњава наш извор.

Извор: Ало.рс/Српски телеграф/И.Л.