Свет

ТРАГЕДИЈА КОЈА ЈЕ ШОКИРАЛА ЗЕМЉУ! Девојчица попила чај, а касније су је родитељи пронашли мртву! Разлог је језив

Млада девојка преминула је након што су јој делови хране ушли у плућа.

Комшије, лекари, дотрчали су да помогну, али је девојчицино срце већ стало због „препреке коју је направила храна“ и коју је потенцијално изазавала стомачна киселина која се подигла.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Њени родитељи, Дарен и Алисон, описали су то као „чудну несрећу“ и рекли како није могло да се уради ништа како би се њихова ћерка спасила.

Аби је дошла из школе 2. априла око 19 часова, себи направила порцију пилетине и наћоса, а око 23 часа је почела да се гуши, те је сишла у приземље како би попила чашу воде.

Када је Хитна стигла, Аби је била у срчаном застоју и превезена је у болницу где се тим лекара борио за њен живот. Ипак, није било помоћи.

Лекар Џонатан Крос рекао је како је „чуо да Аби има велики проблем са протоком ваздуха“ и „да су урадили све што је било могуће“.

Патолог је навео да је смрт настала услед упада страног тела и обилног плућног крварења.

– Само четири сата раније, мирно је пила свој чај. Нико није очекивао да се овако нешто догоди. Одлазак Аби је за обоје био више попут губитка пријатеља. Водили смо веома озбиљне разговоре, била је врло дружељубива – рекли су њени родитељи.

 

 

Извор: Srbijadanas.com/ Thesun.co.uk