Србија

УЖАС! Милојко Пантић мртав пијан улетео аутомобилом у ПЕШАЧКУ ЗОНУ, па се закуцао у…

Фото: Јутјуб

Спортски коментатор Милојко Пантић (73) улетео је пијан својим „форд фокусом“ у пешачку зону вечерас у Пећинцима, сазнаје Курир. Пантић је успео да се заустави тек када се попео аутомобилом на бетонску бину, а након саобраћајне незгоде алкотестирањем му је утврдјено 1,61 промила алкохола у крви.

Он се својим „фордом“, типа неw фоцус, нешто пре 22 сата кретао Школском улицом у Пећинцима и приликом доласка на раскрсницу са улицама Посавског одреда и Браће Крстић наставио кретање возилиом право, ушао у пешацку зону и попео се на бетонску бину која се налази ту и зауставио се на њој.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У саобраћајној незгоди на сву срећу нико није повређен, укључујући и мушкарца који је био с њим у возилу.

Екипе саобраћајне полиције обављају увидјај тренутно на лицу места, а Пантиц ће бити одведен на трежњење у полицијску станицу.

Подсетимо, пре годину дана, МИлојко Пантић је бежао од полиције у Београду и том приликом улетео у супротан смер на Бранковом мосту. После јурњаве ту га је зауставила Интервентна патрола полиције, а пуком срећом није било повређених.

Подсетимо, у мају прошле године Пантић је најпре на раскрсници из Улице сајмишке, која је регулисана саобраћајним знаком „обавезно заустављање – стоп“, излетео великом брзином на прометну улицу, занемарујући сигнализацију. Потом се сударио се џипом Интервентне полиције.

Међутим, Пантићевој дивљачкој вожњи ту није био крај. Након судара излетео је на Бранков мост, прелетео преко пешачког острва, па наставио да вози Бранковим мостом у супротном смеру, све док га полиција није засутавила и привела. Саобраћајни полицајци утврдили су алко-тестом да је Пантић имао 1,73 промила алкохола у крви, што се сматра веома тешком алкохолисаношћу.

Пантић је том приликом новинарима је рекао да је био на свадби.

– Био сам на свадби, мало сам попио и то је то, ништа се није десило. Никога нисам убио, никога нисам згазио – рекао је Пантић.

Извор: Курир.рс