Србија

ОГЛАСИО СЕ И ОН! Радош Бајић БРУТАЛАН према онима који осуђују Лечића: Не одричем га се као многе колеге, оно што се десило је…

Наше познате личности, а посебно глумци увелико се оглашавају и коментаришу случај Штајнфелд – Лечић.

Иако још увек није докзано да је Бранислав Лечић силовао глумицу Данијелу Штајнфелд 2012. године, што је за сад њена тврдња, њега су већ многи осудили. Већина глумаца БДП-а потписало је петицију да Лечић више не игра у представама.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Поводом новонастале ситуације огласио се и глумац Радош Бајић, који истиче да је одлука о томе прерано донесена, као и то да Лечића не треба осуђивати док се случај не буде решен.

“Лечића сам назвао колегом. Што он и јесте. За разлику од моралних громада које су га са презиром изопштиле из подела представа које је доскора са њима играо, ја га се не одричем. Јер је то крајње лицемерно. Маркетинг је чудо. Само судском пресудом некоме се може одузети право на рад. И то у веома специфичним случајевима”, рекао је Радош, па додао:

“Нека Лечић игра своје представе док не оде на робију – па кад суд утврди да је починио злодело за које је оптужен, нађите другог. Нека му не пресуђују они етички апостоли чији то није посао. Има ко ће…”, рекао је Бајић

 

 

 

 

 

 

Извор: Објектив.рс, Ало