Србија

ВУЧИЋ ОТКРИО НОВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ: Знам ко стоји иза Веље Невоље

Током разговора Вучић се дотакао и борбе државних органа са организованим криминалним групама

Председник Србије Александар Вучић обратио се грађанима вечерас директно из Абу Дабија. Током разговора Вучић се дотакао и борбе државних органа са организованим криминалним групама.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Председник је навео да је у телефонима пронађена фотографија још једног тело, али и разни други докази – како се транжира људско тело и одсецају главе.

– Ако је ово трајало годину или две онда је јасно да имају јаку политичку подршку – рекао је Вучић.

Председник Вучић је истакао да су неки људи помислили да су моћнији и снажнији од државе.

– Када сам говорио о полицајцима у Ферарију од 400.000 евра, о Ферарију извесног Бајрамија, нико није желео да слуша. Ја сам на то указивао и није било одговора

Председник је навео да никаковог контакта нико од његове породице није имао, али да зна ко јесте.

– Бежао сам од истине јер дуго нисам веровао да су неки људи које сам ја бирао умешани у све ово – навео је председник.

Вучић је истакао, да ће људи који имају десетине милиона евра урадити све и радили су све, са неким људима који се налазе на високим позицијама, да њега и његову породицу нападну и униште најбесмисленијим лажима и додао је да овакцвх покушаја рушења државе нема без иностраног фактора.

– Моја порука онима који секу главе, онима који мисле да могу да уцењују српску државу и купују део медија – можете да урадите све, али ја се нећу повиновати и борићу се против вас мафијаша тајкуна лопова који сте уништили нашу земљу. Гарантујем људима да ћемо се изборити са њима – рекао је председник Вучић.

Извор: srbijadanas.com