Русија

Ужас! УБИО ПРИЈАТЕЉА КАД ЈЕ ВИДЕО СНИМАК НА КОЈЕМ МУ СИЛУЈЕ ЋЕРКУ (9): Стигао га је у шуми!

Фото: Pixabay.com
Фото: Pixabay

Вјачеслав М. (34) је пио у бару са својим пријатељем Олегом Свиридовом (32) када је наводно на мобилном телефону видео снимак у којем је силовао његову деветогодишњу ћерку. Полиција је на мобилним телефонима пронашла још снимака злостављања.

Тело Олега Свиридова пронађено је у шуми у близини села Винтаи у Русији. Након што је прегледала његов мобилни телефон, полиција је објавила да је снимио злостављање свог детета у селу Винтаи.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Даили Маил пише да је Вјачеслав пио у бару са својим пријатељем Свиридовом када је видео снимак силовања своје деветогодишње ћерке на свом мобилном телефону.

Био је бесан, али Свиридов је побегао пре него што је Вјачеслав могао да реагује. Педофил је био близак пријатељ Вјачеславове породице и често се бринуо о њиховој ћерки, коју је у више наврата сексуално злостављао.

Вјачеслав је силоватеља одмах пријавио полицији, која је одмах кренула у потрагу. Али отац је пронашао педофила пре њих и убо га до смрти.

Касније је полицији рекао да је Свиридов пао на нож док су се свађали у шуми у близини села и да га није намерно убио.

Тело је пронађено у четвртак, недељу дана након што је Вјачеслав видео снимак.

Случај је под истрагом, а Вјачеслав је у притвору. Истрага је такође покренута у три друга случаја злостављања на основу снимака пронађених у мобилном телефону жртве. Наводно је злостављао децу у последњих пет година.

Становници села Винтаи и многи други Руси изразили су став да Вјачеславу не треба судити за убиство.

 

 

 

 

 

 

Фото: Pixabay.com
Извор: Еспресо/24сата.хр