Србија

БЛАТО УМЕСТО УГЉА! Процурио снимак, ево зашто је дошло до прекида рада термоелектране у Обреновцу (ВИДЕО)

Фото: Твитер принтскрин

После у најмању руку увредљивог саопштења ЕПС-а да је до прекида рада обреновачких термоелектрана дошло због снега и лоших временских услова, ред је да неко изнесе истину!

Наиме, већини нас је познато да је Електропривреда Србије једна затворена каста у коју су се увукли СНС кадрови и који кроз разне комбинације “ја теби-ти мени”узимају огромне суме новца.

Тако се десило и Е поље у Колубари које је неко продао за огромне новце, а које садржи свашта, само не угаљ. То што су ту ископали, довезли су у Термоелектрану! То је јаловина, глина, блатиште, то не може да гори, не може да ствара енергију, само гомилу црне масе, коју неко перципира као угаљ.

Мазута нема довољно, он је и коришћен само као покретач блоковима, а не основно гориво. Убрзано довозе цистерне са мазутом у Обреновац, али то није ни близу оних количина које би биле довољне.

Тако је град са две електране остао без грејања, (што ће потрајати), а струју им час укључују, час искључују – таман да се покваре сви електрични уређаји. На све то остали су и без воде, јер кад нема струје, све престаје са радом.

Јуче смо на улицама видели шта значи када су на руководећим местима неспособни кадрови. Обреновчани то гледају већ неко време!

Сви у Србији ћемо врло брзо схватити последице купљених диплома и партијских кадрова, да подсетим, на челу ЕПСа је господин Грчић, бивши власник печењаре у Обреновцу и грађанима познат по многим недостојним радњама!

Може и другачије и хитно мора и другачије!

На друштвеним мрежама је освануо видео, на којем се види шта се ложи у термоелектрани.

Извор: srbin.info/Србија јавља

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ

КАЛЕНДАР

децембар 2021.
П У С Ч П С Н
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031