Свет

Шокантно! БАБА ВАНГИНА ПРОРОЧАНСТВА ЗА 2022. ГОДИНУ: Целом свету прети колапс, а ако нестане ОВАЈ председник ЦРНО НАМ СЕ ПИШЕ!

Фото: Јутјуб

Вангелиа Пандева Гуштерова рођена је у Струмици у Северној Македонији. Познатија као „баба Ванга“ била је бугарска пророчица, а славу је стекла невероватно тачним предвиђањима.

Рођена је у Струмици која се тада налазила у Османском Царству, у сиромашној породици. Када је Ванга имала 12 година, с породицом је напустила дом и започела живот у Новом Селу. Годину дана касније тешко је повређена у олуји након које је поступно почео да јој слаби вид који је до 16. рођендана у потпуности изгубила.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Несрећа се уједно и повезује с почетком њених пророчанских способности и визија. До свог пунолетства је живела у санаторијуму у близини Београда. У школи за слепе у Земуну се учила кућним пословима да би се потом вратила у Бугарску и бринула о млађој браћи и сестрама.

Године 1940. остала је без оца па је породица упала у тешке финансијске проблеме. Наводно је управо у том раздобљу открила да има способност комуницирања с ‘другим светом’.

Њена пророчанства су се заиста обистинила. Пророчица је постала позната у свету тек након смрти, због испуњеног пророчанства о терористичком нападу 11. септембра 2001. године на њујоршке куле Близнакиње.

Наводно је прорекла чак и своју смрт 11. августа 1996. године. Иако је била неписмена, њена пророчанства писали су пријатељи и родбина.

Предвидела је и Други светски рат, а чак јој је и омражени диктатор Адолф Хитлер дошао у посету, а разочаран је изашао из њене куће зато што му је прорекла неславан крај рата, пише Сторy.хр.

Предвидела је многе друге катастрофе, али и након смрти Вангиних пророчанстава прибојавају се многи људи. Прорекла је и рат између муслимана и Европљана, да ће далеке 2088. године доћи нова болест од које ће људи почети брзо да старе, али 2097. ће та болест бити побеђена. Другом половином 21. века владаће комунизам, а моћи ће да се узгајају и људски органи.

Предвиђања за 2022. годину

– Напад на Владимира Путина. Ванга је предвидела напад на руског председника, али то не значи његов крај.

– Пад метеорита. Проценила је судар великог метеорита са Земљом.

– Економска криза. Државе које имају долар као валуту биће највише погођене кризом.

– Климатске промене. Предвидела је разне климатске промене, а глобално отопљење представиће наредне године велику пријетњу флори и фауни.

– Болест Доналда Трампа. Његово здравље ће бити лошије, а говорила је и о мистериозној болести с озбиљним последицама на његово уво и мозак.

– Краљица Елизабета. Према њеним предвиђањима, краљица Елизабета ИИ изгубиће битку за живот и препустити трон сину Чарлсу.

– Побуна у Северној Кореји. Становништво Северне Кореје устаће против вође Ким Џонг-уна.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс