Србија

ВУЧИЋ СЕ ХИТНО ОГЛАСИО: „Све ће се видети 3. априла“

Председник Србије Александар Вучић говорио је данас о актуелним дешавањима у земљи.

Он је изјавио да више нема потребе да буде на челу Српске напредне странке, јер су и „они од њега уморни у претходних 10 година“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он се осврнуо и на Закон о експропријацији.

„Сујета, ингеренције… Људи су убацивали на пример у Закон о експропријацији неке непотребне ствари да би се они питали“, рекао је Вучић на отварању почетка радова на Изградњи фабрике електричних мотора јапанске Нидек корпорације у Новом Саду.

„Људе занима да живе боље, не занимају га односи у странци“, додао је он.

„Немам ништа против тога“

Он је говорио о претпоставкама да је наводно доживео политички пораз .

„Они су у праву. Немам ништа против тога. Моја сујета није толика да не могу да признам пораз. Немам проблем са тиме… Бити поражен у политици није нешто страшно, то је уобичајено“, навео је председник Србије и истакао да му је битно како народ живи и да је поносан на резултате.

Он је Истакао је да су за њега важни резутати, алудирајући на осам фабрика у Новом Саду…

На питање да ли лидер Странке слободе и правде Драган Ђилас побеђује, Вучић истиче да „имају велике шансе“.

“ Да ли Ђилас и његови побеђују, ја сам сигуран да имају велике шансе, сигуран сам да у условима језивих медијских притисака и споља и изнутра, социјалнихи мрежа, атмосфере у којима резултати више нису важни… Људи који припадају другим медијима у Србији, ниједно питање за мене нису имали за ову фабрику. Било је ‘само да нађемо нешто што је лоше’ „, објаснио је Вучић.

„Све ће се видети 3. априла. Све ће људи да виде. Нема лагања. Све ће се видети када се преброје гласови. Ја верујем у народ, грађане, да људи цене марљивост, рад, труд, поштење, а не лоповлук… А да они имају огромну подршку, стотине милионе евра, а да они нападају они који раде, у то нема сумње…“, истакао је Вучић.

„Увек је лакше нападати некога ко ради и гради…“, додао је председник Србије.

 

 

 

 

 

 

Извор: Б92