Регион

ОТКРИВЕНО: Сплићани су кобне вечери поред алкохола конзумирали и…

Сплићанин Матеј Периш (27), који је нестао у Београду, у ноћи између 30. и 31. децембра, како Курир ексклузивно сазнаје кобне вечери је са друштвом конзумирао спид и синтетицке дроге.

Наиме они су најпре били у изнајмљеном стану, одакле су отишли у један ресторан у близини „Готика“, а затим пречли у „Готик“. Друштво у коме је био Матеј читаве вечери наручивало је у клубу и вино и виски, а уз користили спид и синтетицке дроге.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Матеј је пре изласка из клуба био видно пијан и видно се тетурао када је напустио клуб. Сигурносне камере забележиле су чудно понашање несталог момка које је највероватније изазвано комбиновањем алкохола и дроге..

„Искрено да вам кажем, не знам више. Мој син је повучен, спортиста… Не знам како је дошло до онога да је изван себе што се види на надзорним камерама“, изјавио је данас Ненад Периш, отац несталог Матеје, младића из Сплита.

Он је покушао да објасни и понашање свог сина које је уочено на камерама, пре свега чињеницу да није деловало да је у потпуно присебном стању.

„Гледајте, види се да је покушао да комуницира, да је зауставио тог таксисту и с њим кратко разговарао. Шта му је било у том тренутку и куда је кренуо, не знам. Верујте ми, уопште ми је тешко о томе говорити“, рекао је он за хрватски портал Индеx.

Извор: Курир.рс