Србија

Трагедија која је потресла јавност! ПОГИНУЛА ДЕВОЈКА НАШЕГ ПЕВАЧА

Члан групе „In Vivo“ Невен Живанчевић доживео је тежак губитак 2012. године!

Члан групе „In Vivo“, коју су чинили Игор Маљукановић и Невен Живанчевић, преко ноћи су стекла велику популарност, али један трагичан догађај променио је све.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, 3. новембра 2012. године, Невенова девојка, Невена Драгутиновић, настрадала је у саобраћајној несрећи, када ју је на углу Француске и Улице цара Душана, у Београду, аутомобилом усмртио кошаркаш Кимани Френд са Јамајке, који је био у алкохолисаном стању.

Невена и Невен забаваљали су се шест година, а певач је био дубоко убеђен да је она жена његовог живота.

Певач је био на турнеји у Бечу када је Невена погинула, а када је сазнао, одмах се вратио у Србију, како би био уз њену породицу.

Неколико дана након што је трагично погинула, Живанчевић је на свом профилу на друштвеној мрежи Фејсбук објавио потресну поруку којом се опростио од девојке.

– Оног јутра кад ми је отац с очима пуних суза рекао да си синоћ погинула, тог тренутка је све у мени стало… Тог јутра сам и ја погинуо… Принцезо мог живота, тебе нема… Све сам могао да помислим, и да ћеш можда једног дана отићи, да ћемо се посвађати око глупости, све… али, да ће те неко убити и да ћу остати без тебе преко ноћи, то нисам могао. Пре три дана сам ти рекао оно што сам и много пута, а то је да желим да остарим с тобом. Ушао сам у наш стан, љубави, дозивао сам те, вриштао сам, плакао… Бацио сам се на кревет миришући твоје ствари. И шта сад? Ретки знају колико смо се волели, а још ређи ће то некад и доживети, јер знам да је ово била највећа љубав овог века! Половина мога тела је твоја, половина мога срца је твоје, живимо и даље заједно, нема краја. Љубим те, сну мој – написао је тада Невен.

Након њене погибије, Невен се ретко појављивао у јавности, а ретке су биле и прилике када је о њој причао у медијима.

Међутим, након изввесног времена дана, када је смогао снаге, група „In Vivo“ објавила је песму „Живот уназад“, коју је Невен написао и у потпуности посветио Невени.

– А ја живео бих сад, овај живот уназад, више те љубио, боље те чувао. А ја живео бих сад, ово мало година, са тобом уназад, заувек уназад – део је песме посвећене трагично преминулој Невени.

Након те песме, Невен се поново повукао из јавности, а са њим и други члан Игор, и прошло је много времена док нисмо чули нову песму овог двојца.

Он је гостујући у једној емисији прошле године признао да је сада у срећној вези, први пут након 2012. године и да се коначно вратио послу, преноси Србија Данас.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс