Србија

ВУЧИЋ: ХОЋЕ ДА НАМ ПОСТАВЕ КЛОПКУ! Акција је координисана, а имају један циљ – да Србији уведу санкције

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић рекао је вечерас у обраћању грађанима Србије да је покушао да грађанима са КиМ објасни да неки у региону играју игрице.

– Они желе да нас увуку и обекеже као неког ко је против западне цивилизације да би нам поставили замку и увукли у сукоб у којем бисмо ми додатно изгубили и једном заувек били проглашени за такозвану парија државу, да би нам биле уведене санкције у најмању руку или у још горем смислу да бисмо били у физичкомом смислу онемогућени да икада више помогнемо нашем народу – рекао је Вучић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ту врсту замке, ту врсту клопке морамо да избегнемо. Ја не измиљем клопку да бих избегао национално одговорне потезе – рекао је Вучић и додао:

– Рекао сам већ нашим људима на КиМ да оно што се дешавало 2004. године и на неким другим просторима то Србија не сме да дозволи и знам ја своје обавезе и наше одговорности. Али морамо да будемо паметни, морамо да чувамо своју земљу. Воде веома добро координисану акцију против Србије и делови подгорице и Приштина и део Загреба, Сарајева и других из региона.

Извор: Новости