Регион

ПОЈАВИО СЕ ЈЕЗИВ СНИМАК ИЗ КРАНА ТОКОМ СУПЕРЋЕЛИЈСКЕ ОЛУЈЕ: Радник остао заробљен у кабини (ВИДЕО)

Фото: ТикТок принтскрин

Док је кран на Новом Београду пао и начинио велику материјалну штету, његов загребачки челични колега одржао се на својој чврстој нози.

ТикТок данас гори због снимка, који је објавио грађевински радник, који је остао заробљен на врху крана усред суперћелијске олује која је синоћ протутњила кроз Балкан.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На сву срећу, за разлику од београдског крана, кран у Загребу остао је непомичан и тако сачувао живот несрећног радника, који је остао заробљен у његовој кабини.

У коментарима људи са целе територије бивше Југославије страхују за човека, питају како је и да ли је успео да се извуче, показујући тако невероватну и нама специфичну солидарност у кризним временима.

@24sata Za vrijeme megaoluje bio je zarobljen u kranu: ‘A šta ćeš, nemaš gdje pa pričekaš malo…’ #24sata #foryou #kran #fyp #nevrijeme #dizalica #zagreb ♬ original sound – 24sata

Подсећамо, суперћелијска олуја, која је захватила регион током јучерашњег дана и ноћи начинила је огромну материјалну штету, чупајући пред собом дрвеће, кидајући гране, носећи контејнере и ђубре, а од последица ових непоогда страдали су аутомобили, куће, локали, а много људи је због лакших и тежих телесних повреда хоспитализовано.

Извор: Srbija Danas