Србија

Србија у шоку! УТВРЂЕН ИДЕНТИТЕТ ПОРОДИЦЕ УБИЈЕНЕ У ЛИПЉАНУ!

У селу Ново Рујце код Липљана три особе су убијене, потврдила је полиција.

Истакла је да су убијени чланови исте породице, те да се сумња да је мушкарац убио супругу и сина, а потом пуцао у себе. Полиција је затекла језив призор у кући и потврдила да је на лицу места пронашла три тела.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Утврђено је да се ради о породици Бектеши. Према информацијама са лица места злочин и саоубиство извршени су ватреним оружјем, а тела ће бити послата на обдукцију. Да се ради о албанској породици Бектеши потврдио је и премијер привремених приштинских органа Аљбин Курти у свом саучешћу објављеном на друштвеним мрежама.

Мештани села, рекла су да сумњају да је отац убио сина и супругу а онда и себе, али то није још је потврђено из Косовске полиције. Од мештана се такође сазнаје да су остали чланови породиц шокирани овим злочином и одмах им је понуђена лекарска помоћ.

– Око 16.30 часова полиција је добила информацију о три настрадале особе у Новом Рујцу код Липљана. Полиција је одмах по добијању обавештења изашла на лице места где је пронашла три мртва тела, чију смрт је констатовала лекарска екипа.

Полиција је тренутно покренула истрагу о случају и околностима које карактеришу инцидент – наводи се у саопштењу полиције.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс/РТК