Србија

НА ВРАЧАРУ И ЗВЕЗДАРИ ЗА 4 МЕСЕЦА УПИСАНО 15.000 НОВИХ ГЛАСАЧА?! ПСГ оптужио СНС за ВЕЛИКУ ИЗБОРНУ ПРЕВАРУ!

Број становника у српској престоници озбиљно расте пред градске изборе

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Последњих месеци све више људи из Србије пријављује пребивалиште у Београду како би гласали на предстојећим градским изборима. Ова информација прво се појавила на друштвеним мрежама, а онда је и Покрет слободних грађана саопштио да се за само четири месеца број бирача на општини Врачар подигао за 5.000, а на Звездари за 10.000.

ВИСОКИ ФУНКЦИОНЕР ОТКРИВА: Коштуница није победио Милошевића на изборима 2000. године, ево шта се десило!

На територији општине Врачар 2016. године било је уписано 63.692 бирача, на овогодишњим председничким изборима 63.656. Министар Стефановић дао је ове податке на конференцији за новинаре, и нагласио да сада има 63.310 уписаних бирача на овој београдској општини. Међутим, из општине Врачар кажу другачије.

Покрет слободних грађана затражио је од њих да им доставе колико има уписаних бирача, а према подацима општине Врачар, 18. септембра 2017. године у „део бирачког списка за подручје ГО Врачар укупно је уписан 68.631 бирач“, што је за 5.000 више од оног што је рекао министар Стефановић, и од оног колико их је било на овој општини на дан овогодишњих председничких избора, 2. априла.

Значи да се од априла до септембра у бирачки списак уписало нешто више од 5.000 грађана.

Иста ситуација забележена је на општини Звездара. Подаци из априла ове године, када су били председнички избори говоре да је у бирачком списку било уписано 153.679 грађана, а 29. септембра 2017. године 163.842 грађана.

Податке о броју уписаних грађана на овој општини Покрету слободних грађана доставила је управо општина Звездара.

ОВДЕ СУ СЕ ДЕСИЛА ЧУДА И ИСЦЕЉЕЊА: Ово су 3 највећа МАНАСТИРА код нас у којима МОЛИТВЕ ПОМАЖУ БОЛЕСНИЦИМА!

Из ПСГ-а су за „Еспресо“ потврдили да су ови подаци тачни, и да су из добили од општине Врачар, односно Звездара.

По свему судећи изгледа да пред градске изборе озбиљно расте број становника у српској престоници, а према овим подацима, нарочито на општинама које су „прилично критичне“ када је у питању Српска напредна странка.

 

Извор: Espreso.rs