Издвајамо Свет

РОБЕРТС: Трампов живот је у опасности, хаос који ЦИА спрема представља прилику за атентат!

Употреба лажних медија да негирају Трампову победу на председничким изборима је пропала.

Поновно пребројавање гласова је пропало.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Труд да се застраши Изборни колеџ је пропао.

Али се труд наставља.

Извештај ЦИА-е о наводном мешању Русије у америчке председничке изборе који је наручио Обама, је у току. Лажирани докази су заштитни знак ЦИА операција.

У својој решености да се Трампу скрене пажња по питању животне средине, ова група планира да поремети инаугурацију. Ово је само по себи од мале важности, али хаос представља прилику за атентат.

И сам Трамп мисли да је у опасности. Према МСНБЦ, Трамп намерава да допуни свој тајни сервис заштите са приватним обезбеђењем. Како постоје докази о саучесништву ЦИА-е у атентату на председника Џона Кенедија, Трамп, ког војно/безбедносни комплекс очигледно види као претњу, није параноичан.

МСНБЦ имплицира да ће Трампово приватно обезбеђење да потисне демонстранте, како владине безбедносне снаге нису показале никакву грижу савести по питању сузбијања демонстраната.

Мајкл Чосудовски, из Глобал Ресеарцх-а, је објаснио да Трампа његов миран приступ Русији равна са олигарсима, чије богатсво профитира од послова са Русијом, и ставља Трампа у супротност са војно/безбедносним олигарсима, који профитирају из годишњег војно/безбедносног буџета који је вредан око трилион долара.

Ова друга група је под контролом још од кад је председника Ајзенхауер упозорио на њих, и могу скупити снаге паралелне државе против Трамповог председвања.

Да би се савладала таква група, то захтева снажну силу. Заиста, ако је књига Дагласа Валентајна, “ЦИА као организовани криминал,“ бар упола тачна, Трампов живот је сигурно у опасности.

Доналд Трамп очигледно није светац. С обзиром на оно са чиме се суочава – опасним тензијама између нуклеарних сила и учешћа војно/безбедносног комплекса у овим тензијама – светац није оно што ситуација захтева.

Војно/безбедносни комплекс је био утврђен још од формирања НАТО-а 4. априла 1949. године, провокације која је претходила формирању Варшавског пакта 14. маја 1955. године. Било који председник који је спреман да се суочи са овом дубоко укорењеном државном суперсилом заслужује подршку свих нас.

 

Извор: Wебтрибуне.рс