Србија

Шојгу најавио ХАОС У СРБИЈИ: ЕНГЛЕЗИ и САД дају 20 милиона евра да освоје Београд

Сергеј Шојгу (Фото: Јутјуб)

Вучић добио обавештајне информације од руског министра одбране

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Енглези и Американци у сарадњи са осталим западним службама крећу у реализацију плана како би на власт, већ у марту, довели своје људе који су сада у српској опозицији, упозорење је које је руски министар одбране Сергеј Шојгу током недавног боравка у Београду пренео предсенику Србије Александру Вучићу.

КАКАВ ЛУДАК: Плакаћете од смеха кад видите како Андрија пева и глуми албанског туристу у Београду

План у три фазе

Шојгу је предочио информације до којих су дошли руски обавештајци и који недвосмислено указују да западне службе крећу у офанзиву, да су одабрали „своје кандидате“ као и медијску машинерију коју води бивши шеф ЦИА Дејвид Питреус, која увелико ради на промоцији њихових кандидата.

– Водећу улогу преузели су Енглези, који су уз своје савезнике обезбедили чак 20 милиона евра. Тај новац биће подељен опозицији, њиховим лидерима, поједним медијима… Озбиљно рачунају на Сашу Јанковића, који је, као и његови блиски сарадници, попут Зорана Чичка, имао јаке везе са Енглезима. Циљ им је да на власт доведу своје послушнике, који ће за разлику од Вучића бити спремни да уведу санкције Русији, признају независност Kосова и одраде све остале задатке које је садашњи државни врх одлучно одбијао.

– Први задатак је поразити Вучића и СНС у Београду. Следећа фаза је рушење Владе, што је, уверни су, могуће већ у марту ако уз градске буду расписани и ванредни парламентарни избори. То би била два удараца која би им омогућила да крену на главну мету – обарање Вучића – прича високи државни функционер.

Позиви на линч

На питање колико је овакав сценарио реалан с обзиром на то да према истраживањима Вучић има изузетно висок рејтинг, саговорник близак врху СНС-а одговара:

– Е, ту ступа медијска машинерија коју су спремили. Питреус је у тој причи кључни играч јер преко његове телевизије треба да се крене са негативном кампањом против Вучића. Поред њих има још неколико медија који већ увелико раде на ширењу неистина, док су политичараима, пре свега Јанковићу, главне попруке позиви на насилно преузимање влати.

СРПСКИ РАТНИК БРУТАЛНИМ УДАРЦИМА РАЗБИО НЕМЦА: Душко Тодоровић остварио и пету победу у ММА

Kаријерни дипломата Зоран Миливојевић каже да „не сумња да запад жели да свргне актуелну власт“:

– Свеједно ко је спреман са стране да финансира кампање ових опозиционара, то је већ унапред осуђено на пропаст. Заиста не видим у кога би инвестирали и ко би могао да буде алтернатива актуелној власти, јер ово сада што се назива опозицијом је неозбиљно. Вучић као јак лидер води неутралну политику, која не одговара НАТО и Западу, а у Србији та политика изазива стабилност – истиче Миливојевић.

Извор: Srbija Danas / Srpski telegraf