Србија

„Спреман сам да разговарам са грађанима, али не лоповима“ Председник Вучић ПОСЛАО ОШТРУ ПОРУКУ

Председник је истакао да управо због те пљачке немамо рампе на свим пружним прелазима, пошто су, уместо рампи, постављали оптичке каблове да би помагали Ђиласу и Шолаку

Председник Србије Александар Вучић је изјавио данас да је спреман да разговара са обичним грађанима који су незадовољни, али не и са онима који су опљачакли ову земљу и сада организују протесте.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Слушам шта људе мисле и желе и спреман сам на то да одговорим, али нећу да разговарам са лопужама који су крали, опљачкали земљу када су били на власти и украли 500 миона евра – рекао је Вучић одговарајући на питање новинара да ли је спреман да разговара са ученицима протеста.

Истакао да је да је наша економија 10 пута боља сада него у њихово време и да зато могу једино да стварају атмосферу линча са циљем да дођу опет на власт да би опет могли да краду.

Вучић је поручио да ће народ увек да слуша, али не оне који су крађама оштетили државу.

Председник је истакао да управо због те пљачке немамо рампе на свим пружним прелазима, пошто су, уместо рампи, постављали оптичке каблове да би помагали Ђиласу и Шолаку.

– Народ ћу увек да саслушам, али то не значи да ћу са свим да се сагласим – поручио је Вучић.

Навео је да су људи тако разумели да су тешке мере урађене не због бахатости и ароганције већ да би народ живео боље.

– То показује и воља народа на изборима и ту сам више него задовољан, тако високим нивом подршке. Хвала грађанима – рекао је Вучић.

 

Извор: Tanjug