Србија

СВАКИ ГРАЂАНИН ПОСЛЕ ОВОГ МОЖЕ МИРНО ДА СПАВА: Дан пошто је Меркелова похвалила Србију, Вучић је послао НИКАД МОЋНИЈУ ПОРУКУ!

Фото: Јутјуб

Не желим да спомињем никога појединачно, али је у Србији остварен веома позитиван развој, поручила је јуче немачка канцеларка на Самиту о западном Балкану.

Ангела Меркел, немачка канцеларка и најмоћнија политичарка Европе, јуче је у уводном говору на Самиту ЕУ-Западни Балкан похвалила Србију, истичући да је наша земља остварила веома позитиван развој.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Меркелова је јуче на Самиту о западном Балкану, у оквиру Берлинског процеса, у Познању, у свом уводном обраћању поручила окупљенима да се Србија креће правим путем, да реформе дају резултате и да економски развој Србије заслужује похвале.

Својеврсни одговор на овај закључак Меркелове, али пре свега као потврду стратегије актуелне власти према напретку који Србија остварује у свим сегментима, послао је данас председник Србије Александар Вучић, поруком на свом инстаграм профилу

– Знам колика је снага Србије. Наставићемо да радимо и градимо зато што смо свесни да будућност зависи од нас, од нашег рада, спремности да је направимо, од количине труда коју у њу улажемо. Будућност се не сања и не замишља, она се гради – написао је Вучић.

 

Извор: Ало.рс