Србија

Медији преносе! ЈОВАНА ЈОКСИМОВИЋ НАШЛА НОВИ ПОСАО! Ево шта ће бити са Срђаном! Ово је изненадило многе!

Јована Јоксимовић увелико припрема јутарњи програм на телевизији К1, чији је власник њен супруг Жељко Јоксимовић. С друге стране, Срђан Предојевић је и даље незапослен

Жељко Јоксимовић запослио је супругу Јовану на својој телевизији, сазнаје Информер! Она ће ускоро на К1 почети да води јутарњи програм, и то без колеге и кума Срђана Предојевића, са којим је радила пуних 15 година.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Жељко ми је давно причао како жели да на К1 покрене јутарњи програм. Кад је Јована средином септембра добила отказ на Првој, логично је било да ће тај посао понудити својој жени. Она је, међутим, чекала неколико недеља да види да ли ће да добије понуде са националних телевизија. Кад је схватила да су јој на неким телевизијама затворена врата, а на другим не могу да јој плате колико је тражила, одлучила је да пређе на К1. Жељко је пресрећан, сигуран је да ће Јована подићи гледаност његове телевизије – прича за Информер извор близак Јоксимовићима.

Јована увелико припрема своју емисију, а први пут ће се пред камерама К1 појавити најкасније крајем године.

– Жељко је главну реч препустио Јовани, уопште јој се не меша у посао. Она увелико ради на концепту јутарњег програма, али није хтела да нам открива детаље – прича наш извор и додаје да Јована ниједном није поменула колегу Срђана Предојевића:

– Не знам да ли планира да позове Срђана да јој се придружи. Како засад стоје ствари, он је извисио.

На састанцима

Позвали смо Јовану и питали је како јој је на новом радном месту, али она није имала времена за разговор.

– На састанку сам, чућемо се касније – рекла је водитељка и више није одговарала на наше позиве.

Срђан Предојевић, са друге стране, каже да још није нашао посао.

– Засад нема никаквих новости о неком мом ангажману на телевизији. Не бих коментарисао то што Јована почиње да води јутарњи програм на К1, нити да ли ме је звала да радимо заједно. Чим се деси нешто ново, обавестићу вас – рекао је водитељ.

Подсетимо, Јована и Срђан заједно су водили јутарњи програм на РТС, потом на Пинку, а последње две године на Првој, где су средином септембра добили отказ. Директор РТС Драган Бујошевић тада је желео да запосли само Јовану, али је она то одбила јер није била задовољна платом коју јој је понудио. Срђан није добио позив од Јавног сервиса због сукоба с појединим колегама и уредником.

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс