Србија

ШОКИРАО СРБИЈУ! Председник Вучић проговорио о монструозности Беливуковог клана! Могу да вам откријем да су мајци једног од убијених слали…

Фото: Јутјуб

Председник Србије Александар Вучић рекао је да би била „научна фантастика“ да група ухапшеног Вељка Беливука и Марка Миљковића заврши на слободи.

Вучић је у празничном издању „Блица“ истакао да се та криминална група, како каже, сумњичи да је убила много људи.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Могу да вам откријем да су мајци једног од убијених слали слике масакрираног и осакаћеног сина. Да имате у виду о каквим је монструмима реч – рекао је Вучић.

Председник Србије је истакао да је група Беливука и Миљковића ухапшена у време власти његове странке и додао да ће увек бити људи који се баве најтежим кривичним пословима, посебно наркотицима.

– Оба клана су увезена из Црне Горе, имају своје вође. Један главни међу „кавчанима“, који се не крије, јесте (Радоје) Звицер, „шкаљарци“ имају свог. А сви имају свог највишег шефа и сви су дошли из Црне Горе. Није важно да ли су локално овде. Организација цела, паре, логистика, све је из Црне Горе – рекао је председник Србије.

Александар Вучић је навео да је са групом Беливука и Миљковића требало раније да се обрачуна због њихове монструозности, али да је, како каже председник Србије, задовољан да је с успехом то урађено.

– Поносан сам на чињеницу да је Београд данас један од најбезбеднијих градова у Европи – поручио је председник Србије.

Подсетимо, Вељко Беливук, Марко Миљковић и припадници њихове групе ухапшени су почетком фебруара због сумње да су извршили најтежа кривична дела. Њима је недавно поново продужен притвор.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс